Nekka-Nacht In De Roma in Borgerhout

28 februari 2018

DE ROMA
ZITTEND
VVK € 32 (KASSA + € 2)

Opgelet: op vrijdag 20 april is de Nekka-Nacht in De Roma een staand concert, met afsluitend een unieke Nederlandstalige DJ-set van Discobar Galaxie; op zaterdag 21 april is de Nekka-Nacht in De Roma een zittend concert.

De 25ste Nekka-nacht staat weer garant voor een verrassende, maar ongelooflijk kwalitatieve affiche voor alle liefhebbers van het Nederlandstalige lied. Met een dankbare knipoog naar het verleden, maar vooral met een zeer nieuwsgierige blik naar de toekomst. Deze jubileumeditie wil u beNIEUWd maken om te komen luisteren naar artiesten waarvan u er enkele zal kennen en vele andere zal kunnen leren kennen. Nekka-Nacht zet de poorten wijd open voor jong talent en zal de enkele gevestigde waarden uitdagen om met deze talenten in unieke duetten te gaan, zo akoestisch en zo puur mogelijk!

Alle gedaanten van Het Nederlandstalige lied zullen aan bod komen : de poëtische hiphop van Brihang , de indie-elektropop van de winnaar van de Nekka-wedstrijd In een Discotheek, het beklijvende muziektheater van Kommil Foo, het Antwerpse chanson van Wally, de eerste Nederlandstalige stappen van Tom Kestens die ook Aafke Romeijn meebrengt, het frisse nieuwe luisterlied uit Nederland van Stephanie Struijk, de nieuwe adem van Yevgueni, de heerlijke Zuid-Afrikaanse kijk op onze kleinkunst door Stefan Dixon, de pompende DJ-set van de zeer talenvolle jonge dj 5snapback en de thuiskomende Hannelore Bedert.

http://www.nekka-nacht.be

Locatie: De Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout

Meer info