Neonerd bij Rispiqué in Lier

donderdag 18/01/2018
20:31

Vlaamse Kleinkunstpop

Wanneer we het woord “neonerd” opzoeken in the urban dictionary resulteert dit op de volgende definitie ; “New Millennial wave of qualified enthusiasts excessively interested in a subject or activity that is regarded as too technical or scientific, the very essence of what it is to be cool in the modern age”. En “cool” is het zeker want de band NeoNerd is een eigenwijs en pretentieloos Vlaams akoestisch Kleinkunstproject van duivel-doet-al Kevin Van Staeyen (zang, viool, mandoline, gitaar) die zich voor de gelegenheid omringt met andere virtuoze neonerds Paul Zegers (drums) en Michael Trompeneers (piano, contrabas). Je mag je verwachten aan een kleurrijke mengelmoes van verrassende composities, eigentijdse jazzversies van bekende film- en televisiescores, aangevuld met kruidige improvisaties, geplukt op het moment zelf. Muziek voor nerds en schone vrouwen die weten dat nerds de beste partners zijn.

Kevin Van Staeyen (zang, viool, mandoline en gitaar)
Paul Zegers (piano en contrabas)
Michael Trompeneers (drums)


Aanvang van het concert: 20:30u

Rispique – Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier
Meer info:  eb.eu1606447071qipsp1606447071ir@of1606447071ni1606447071
Alle info op: http://www.ripspique.be

Nieuwe locatie: Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
De prijs voor een Ripspiqué concert bedraagt normaal 12€  –  Zie praktische info.


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.