Nick Lowe solo in De Roma in Borgerhout

25 februari 2014

NICK LOWE SOLO
met vooraf Marco Z solo
Do 6 maart 2014 • 20u30
Nick Lowe solo
DE ROMA
ZITTEND
€ 22/20

De liedjes van deze nog levende legende zijn, niet in het minst dankzij Elvis Costello, bekender dan de man zelf. Denk aan ‘(What’s so funny ‘bout) Peace, Love and Understanding’. Hij is de producer achter songs die je zo kunt meezingen. Hoewel Lowe uit een flinke poule van grote muzikanten kan putten, geeft hij in De Roma een intiem soloconcert. Pure oude magie.

“Ernst is de dood van rock-‘n-roll, vindt Nick Lowe. Mocht u het ons vragen: élke muzikant zou die woorden in witte letters moeten kalken op de muren van z’n bovenkamer. In de Brugse Stadsschouwburg deed de Engelse pubrocker alleszins zijn voordeel met een samenspel van pretentieloze humor en een zinderende rockesprit. (…) Hoogtepunten troef.” (**** Gunther Van Assche in DE MORGEN)

http://www.nicklowe.com

Marco Z scoorde twee jaar geleden een grote hit met het geweldige I’m A Bird, zonder twijfel één van dé zomerhits van 2012. Maar Marco is meer dan een eendagsvlieg. Op I’m A Bird volgde het album The Ordinary Life Of Marco Z, waarop hij bewees een heel album te kunnen vullen met perfecte popsongs. Ondertussen wordt er aan een tweede album gewerkt, waarvan Marco Z een aantal songs in avant-première live komt brengen in De Roma. Kom dus op tijd!

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Lange Koepoortstraat 51, 2000 Antwerpen.

 Meer info

De Roma
Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Reservatie: 03 2929740