Nieuwjaarsheyppening in ’t Ey in Belsele (vanaf 17u)

3 januari 2020

Nieuwjaarsheyppening
Feest! Bal! Speech!
vrijdag 10 januari 2020
17:00
Nieuwjaarsheyppening
Dé traditionele avond om jouw lidkaart van Muziekclub ’t Ey te hernieuwen of voor de eerste keer aan te schaffen. Want ze geeft meteen toegang tot een feestelijke avond vol fijne muziek, een gratis drankje van huisbrouwerij Boelens, een gezellige bende toffe mensen en de onvolprezen State Of The Eynion! Noem het een after-work feestje, want er is ook een foodtruck.

Dit keer is het een dansnieuwjaarsheyppening: iedereen is welkom om het nieuwe jaar in te dansen met drie topgroepen! Gewoon komen luisteren kan natuurlijk ook.

Op het programma:

Bert Leemans
Deze klassebak kennen we als accordeonist van onder meer EmBRUN, Elanor, Variomatic en het spiksplinternieuw balfolkduo Laouen. Sinds zijn zevende beroert hij de toetsen op de chromatische accordeon, en is hij niet vies van een hybride bandoneon of een accordina. Ook solo, al dan niet met zichzelf in duo dankzij een loopstation, weet hij zijn publiek prima te vermaken met soms rustige en dan weer opzwepende nummers!

Rumbaristas
Mid maart 2019 strooit dit gestoorde viertal zijn titelloze debuutalbum in het rond. De ‘mestizo new style’ band rond de Spaanse-Aragonese rumbero Willy Fuego (Amparanoia, La Kinky Beat), de Frans-Siciliaans-Poolse multi-instrumentalist Thomas Morzewski (Orchestre International du Vetex) en het spitse avantgarde Think of One-duo Roel Poriau (drums, percussie) en Thomas de Smet (bas) wil daarmee wereldwijd mensen glimlachend doen heupwiegen. Een frisse noot in de Europese wereldmuziek!

Le Mange Bal
Het baanbrekend project van Théodore Lefeuvre speelt folk-elektro dat uit traditionele muzikale bronnen put van Occitanie, Auvergne, Poitou en Bretagne. Deze folkbal en regionale traditionele muziek is opnieuw gearrangeerd op maat van een drummachine, sampler, accordeon en analoge synthesizer.

Voorsmaakje op YouTube

Inkom is gratis mits een lidkaart 2020. Zonder lidkaart vragen we € 15, dus je kan maar beter een lidkaart kopen van € 15 ;P
Want met deze lidkaart krijg je doorheen 2020 korting op de meeste van onze concerten. Snel terugverdiend als je graag van kwaliteitsmuziek geniet in een gezellig kader !

Deuren open rond 17u – Reserveren is niet nodig

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1614156599nyks@1614156599yet1614156599
http://www.tey.be