Open Monumentendag ‘Eynde van de Weireldt’ + wandelingen + Rony Verbiest & Tony Gyselinck in ‘t Ey in Belsele

zondag 11/09/2016
10:00

zondag 11 september vanaf 10u

Tijdens de Open Monumentendag wordt muziekclub ‘t Ey het centrale infopunt en vertrekpunt van de dorpswandelingen. Deze zullen muzikaal worden opgeluisterd door niemand minder dan Rony Verbiest (accordeon) & Tony Gyselinck (percussie).
Mogelijks kan in aanloop van deze Open Monumentendag in primeur de gerestaureerde kaart van ‘t Eynde van de Weireldt’ door JJ. du Caju (1785) getoond worden. Op deze kaart wordt de site van de Kouter afgebeeld die destijds het einde van de wereld heette. Vandaar ook de naam ‘t Ey, vroeger ‘t Eynde, gelegen in de Eindestraat…

Inkom gratis!

‘t Ey is naast het infopunt en startpunt van de wandelingen ook open als picknick plaats en uiteraard van dienst om de dorstigen te laven. Onze uitgebreide drankenkaart bevat veel streekbieren!

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.