Opendeurdag bij draailierbouwer Marc Reymen in Rumst

zondag 16/11/2014

Atelier is vrij te bezoeken van 10 tot 17u, middagpauze van 12 tot 12u30

Marc Reymen bouwt sinds 1998 draailieren in een beperkte oplage. Hij volgde daarvoor 5 jaar vioolbouw en 3 jaar luitbouw bij het CMB in Puurs en gaat bijna jaarlijks cursus volgen in het buitenland. Marc bouwt alle types draailier, van kastdraailier tot de Franse luitvorm. Voor de Franse of de barokmodellen, maak hij veel werk van een mooi karakterkopje. In zijn ateliertje komen elke maand op een zondag een 5tal mensen samen om te bouwen…. Naast de draailieren, bouwt hij ook wel eens een viool en soms sjamanentrommels.

Tijdens de opendeurdag kunnen een aantal instrumenten geprobeerd worden. Het atelier kan ook op andere momenten geopend worden voor geïnteresseerden. Liefst komen in groepjes van max. 5 à 6 personen.

Adres: Pierstraat 331, Wijk kleine paepedalen (lindenbos is gps), 2840 Rumst
Contact:


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.