Opendeurdag bij Gitaarbouw Linotte in Mortsel

zondag 16/11/2014

Atelier is vrij te bezoeken van 10 tot 17u, middagpauze van 12 tot 12u30

Welkom bij Gitaarbouw Linotte, gediplomeerd luthier, gitarist en muziekliefhebber. Dompel uzelf onder in de wereld van de akoestische gitaar. Sebbe bouwt zelf hoogwaardige klassieke & flamenco concertgitaren met superieure klank en bespeelbaarheid.

Daarnaast is Gitaarbouw Linotte officieel verdeler van Breedlove akoestische gitaren en Artesano klassieke en flamenco gitaren.

Bij Breedlove vindt u een breed gamma aan akoestische gitaren waar ik persoonlijk heel sterk in geloof. Breedlove gitaren zijn er in verschillende prijscategorieën. Wat ze allen gemeen hebben is een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, een heldere gebalanceerde klank en een perfecte bespeelbaarheid. Koop uw Breedlove met service bij Gitaarbouw Linotte!

Naast de handgebouwde gitaren van Sebbe Linotte, vindt u in de winkel ook studiegitaren van Artesano. Als gitaarbouwer heb ik uit een brede waaier van studiegitaren gekozen voor Artesano. Deze gitaren steken met kop en schouder uit boven de concurrentie. Zowel qua klank als bespeelbaarheid kan ik u gitaren aanbieden waar u echt van kan genieten en dit voor een zeer interessante prijs. Een gitaar moet mooi klinken en goed spelen om er werkelijk plezier van te hebben. Begint u net met gitaar of overweegt u een studiegitaar aan te kopen? Overweeg dan zeker Artesano en kom ze proberen in de winkel te Mortsel!

Ook voor uw gitaarbenodigdheden en accessoires bent u aan het juiste adres. Advies is altijd vrijblijvend en ik help u steeds graag verder met al uw gitaarvragen.

Heeft uw gitaar een reparatie of afstelling nodig? Voor alle herstellingen aan al uw gitaren kan u vertrouwen op de expertise van een gediplomeerd luthier. Verwacht u aan de beste service en 100% klanttevredenheid.

Adres: Pieter Reypenslei 56, 2640 Mortsel,
Contact: 0485987336, , http://www.gitaarbouwlinotte.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.