Opendeurdag STRinGstruments WorXhoP in Reet

zondag 16/11/2014

Atelier is vrij te bezoeken van 10 tot 17u, middagpauze van 12 tot 12u30

De STRinGstruments WorXhoP bevindt zich in het historisch kader van een 18de eeuwse Laethove in Reet, Rumst.

De WorXhop is opsgestart met het doel een open atelier te zijn waar instrumentenbouwers hun eigen instrumenten kunnen bouwen en herstellingen uitvoeren. Het is ook de bedoeling een meerwaarde te creëren door kennis en ervaringen te delen tussen de bouwers die de WorXhoP delen. Hopelijk groeit er op termijn een innovatie-activiteit op gebied van instrumentenbouw.

NIEUW bij deze editie is een Handmade Only Pop-Up Store (STRinGstruments HOPUS). Instrumenten van verschillende instrumentenbouwers zullen in het atelier te koop of te huur aaangeboden worden. Muzikanten kunnen op die manier verschillende instrumenten bespelen en evalueren, en zo de meerwaarde van handgemaakte instrumenten ontdekken. Er is een free podium waarop muzikanten het beste van zichzelf kunnen geven. De instrumenten zullen op de site op voorhand worden aangekondigd.

Adres: Den Heerlijcken Laethove van Wolfsvelden, Rumstsestraat 78, 2840 Reet
Contact: Tel 03 888 96 36, 0486 63 07 28, , http://www.stringstruments.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.