Openlucht Volksbal in Schoten (van 19u tot 22u)

vrijdag 24/04/2015
19:00

Openlucht Volksbal in Schoten: vrij 24 april van 19u tot 22u

Om ons Volksbal te Schoten wat meer kleur te geven, zoeken we nog enthousiaste dansers om het publiek mee in de juiste sfeer te brengen en op de dansvloer te krijgen. Op het podium spelen de folkies van de academie en dansers vormen een grote meerwaarde want daar draait volksmuziek toch om!
Hoe meer dansers, hoe meer vreugd!

Officiële opening Kunst-Haven & Volksbal
Marktplein Schoten en De Kaekelaar
Vrijdag 24 april van 19u tot 22u

De deuren van negen grote kunstcontainers vliegen officieel open. We geven zo de start van een weekend vol containerkunst. Naast de deuren van de containers, gaan vlakbij ook de deuren open van een grote overzichtstentoonstelling van amateurkunstenaars in De Kaekelaar. Schiet tenslotte zelf ook mee in actie op het openlucht Volksbal van onze Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord op het Marktplein van 20 tot 22u.


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.