Orit Shimoni in Lo Pétillante in Broechem

3 mei 2018

We waren zo onder de indruk van deze Canadese beroepstroubadour, vertel-ster en muzikale filosofe, dat we onmiddellijk na haar optreden in 2017 al een nieuwe afspraak maakten. Haar mooie teksten en intense songs kruipen moeiteloos onder uw vel, waar ze nog dagenlang blijven zitten.
Ze plaatst haar nummers met verfijnde precisie en neemt je mee tot diep in het verhaal. Met haar mooie gitaarspel tokkelt ze vaak op meer dan één gevoelige snaar. Haar bindteksten zijn grappig, ontroerend en amusant; vaak spontaan, anekdotisch of impulsief, maar ze heeft altijd wel iets te vertellen. We zijn verheugd dat ze op haar wereldwijde muzikale reizen even wil stoppen in Broechem.

Even luisteren? Hier is een fragment van haar vorige optreden in LO Pétillante. En als bonus nog eentje met Ingrid Veerman als tweede stem: geniet van het ook al bloedmooie “I Don’t Understand”. Veel meer moois op 7 juni! • vrije bijdrage!

SoLO-CONCERT
20:15 (19:45)

Meer info


Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


Orit Shimoni in Lo Pétillante in Broechem

8 april 2017

Orit Shimoni : zang, gitaar
SoLO CONCERT 20:15 (deuren: 19:45)

Deze Canadese beroepstroubadour, vertel-ster en muzikale filosofe komt na een fantastische passage eind 2015 opnieuw naar LO Pétillante. Haar mooie teksten en intense songs kruipen moeiteloos onder uw vel, waar ze nog dagenlang blijven zitten.
Ze plaatst haar nummers met verfijnde precisie en neemt je mee tot diep in het verhaal. Met haar mooie gitaarspel tokkelt ze vaak op meer dan één gevoelige snaar. Haar bindteksten zijn grappig, ontroerend en amusant; vaak spontaan, anekdotische of impulsief, maar ze heeft altijd wel iets te vertellen. We zijn verheugd dat ze op haar wereldwijde muzikale reizen even wil stoppen in Broechem.

Even luisteren? Hier is een fragment van haar vorige optreden in LO Pétillante, met Ingrid Veerman als tweede stem: geniet van het bloedmooie “I Don’t Understand”. Veel meer moois op 4 mei! • vrije bijdrage!

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


Orit Shimoni in Lo Pétillante in Broechem

19 september 2015

DONDERDAG • 26/11/2015

ORIT SHIMONI (Canada)

SoLO 20:15 (deuren: 19:45)

Deze dame haar mooie teksten en intense songs kruipen moeiteloos onder uw vel, waar ze nog dagenlang blijven zitten. Ze plaatst haar nummers met verfijnde precisie en neemt u mee tot diep in het verhaal. Met haar mooie gitaarspel tokkelt ze vaak op meer dan één gevoelige snaar. Deze uitmuntende Canadese Singer-Songwriter maakt speciaal voor jullie een tussenstop in Broechem. We waren onder de indruk, en dus willen we jullie de kans geven om haar zelf live aan het werk te zien. [voorproefje: All Thoughts And No Feet, Wine Into Water] (vrije bijdrage).

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be