Orit Shimoni in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 4/05/2017
20:15

Orit Shimoni : zang, gitaar
SoLO CONCERT 20:15 (deuren: 19:45)

Deze Canadese beroepstroubadour, vertel-ster en muzikale filosofe komt na een fantastische passage eind 2015 opnieuw naar LO Pétillante. Haar mooie teksten en intense songs kruipen moeiteloos onder uw vel, waar ze nog dagenlang blijven zitten.
Ze plaatst haar nummers met verfijnde precisie en neemt je mee tot diep in het verhaal. Met haar mooie gitaarspel tokkelt ze vaak op meer dan één gevoelige snaar. Haar bindteksten zijn grappig, ontroerend en amusant; vaak spontaan, anekdotische of impulsief, maar ze heeft altijd wel iets te vertellen. We zijn verheugd dat ze op haar wereldwijde muzikale reizen even wil stoppen in Broechem.

Even luisteren? Hier is een fragment van haar vorige optreden in LO Pétillante, met Ingrid Veerman als tweede stem: geniet van het bloedmooie “I Don’t Understand”. Veel meer moois op 4 mei! • vrije bijdrage!

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.