Osama Abdulrasol Quintet in De Roma in Borgerhout

vrijdag 30/09/2016
20:30

cd-voorstelling: Osama Abdulrasol Quintet

vr 30 september 2016 • 20u30
De Roma
Zittend
VVK € 16/14 (kassa + € 2)

Osama Abdulrasol verrijkt met zijn magische spel op de qanun (schootharp) al jaren de Belgische en internationale wereldmuziekscène. De melodieën op zijn nieuwe cd ‘Jedid’ vormen dan ook een brug tussen oost en west. Osama Abdulrasol’s composities hebben duidelijk hun wortels in zijn geboorteplaats, het oude Babylon in Irak, maar worden verrijkt met invloeden van over heel de wereld. Met qanun, zang, accordeon, cello en percussie toont zijn ensemble hoe de toekomst er kan uitzien, hoe verschillende achtergronden, stijlen en talen kunnen vermengen tot een nieuw uniek geluid.

Osama Abdulrasol Quintet bestaat uit: Osama Abdulrasol – qanun, Helena Schoeters – zang, Philippe Thuriot – accordeon, Lode Vercampt – cello, François Taillefer – percussie

http://osart.be/

Meer info

Waar
De Roma
Turnhoutsebaan 286
2140 Borgerhout

Reservaties
Bestel tickets
Bel naar 03/600 16 60
http://www.deroma.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.