Pascale Michiels en Kathleen Vandenhoudt in De Rataplan in Borgerhout

donderdag 13/02/2014
20:00

PASCALE MICHIELS & KATHLEEN VANDENHOUDT

• Do 13/2 • 20.00 U • € 10/8 Tickets

Bluesqueens met 20 jaar eigenwijs spelplezier. In het verleden toerden deze 2 klassedames met de Blue(s) Angels & ‘About Queens of the Blues’ en speelden ze op o.a. het Bluesfestival in Peer (B), in Paradiso Amsterdam als support act van Bill ‘Rolling Stones’ Wyman, kleine en grotere zalen, clubs & bars.

Twee stemmen, twee gitaren. Een perfecte symbiose van passie en kracht die uitmondt in pure magie. Kathleen Vandenhoudt & Pascale Michiels hebben met hun akoestische americana, roots & blues en een snuifje country één doel: spelen met véél goesting!

Om van de ene club naar de andere te trekken reden rondtrekkende delta blues-muzikanten vaak illegaal mee op de goederentreinen door op de ijzeren onderstellen te kruipen, liggend op hun rug, hun instrument op hun buik gebonden. Geen risicoloze onderneming. En laat dat nu net een niet aflatende inspiratie voor deze blues madammen zijn…

‘Ridin’ the Rods’ is een mooie samenvatting van het jarenlang onderweg zijn van deze twee dames, eigenwijs en authentiek…

Meer info

Wijnegemstraat 27 – 2140 Borgerhout
Ticketbalie: + 32 (0) 3 292 97 40
http://www.rataplanvzw.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.