Pascale Weber (cello) (14u) en Frank en Piet (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

zaterdag 8/10/2016

Za 8/10/16: 14:00- 16:00: Pascale Weber: Eigen composities op cello

Za 8/10/16: 20.00-22.00: Frank en Piet: Pure poëzie

Pascale Weber met neo-postmoderne cello solo act:”silk-metal time layers”

Pascale Weberneo-postmoderne cello solo act:”silk-metal time layers”Eigen composities geïnspireerd door Beethoven, Schubert, Brahms, Bruckner, Wagner, Prokofiev, Shostakovich, Mahler, Strauss, Glass, Holst, Pärt, Debussy, Ravel, Stravinski, Bartok, Saint-Saëns, Tschaikovski, Weill, Janaçek,… om er maar een paar op te noemen.

Frank en Piet

Pure poëzie over een leven wat geleefd is.

Dit eerder introverte duo brengt pure poëzie over een leven wat geleefd is. Van Amsterdam tot Maastricht en van Antwerpen tot de Voeren hebben ze fans. Ook in Duitsland bleven ze niet onopgemerkt door de Pers. Maar Frank en Piet doen het rustig aan en genieten van de vrijheid om te doen wat ze graag willen en dat is pure songs maken. Voor meer info neem een kijkje op : http://www.frankpiet.be


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.