Paul Michiels invites Lady Linn bij Ripspiqué in Lier

donderdag 13/12/2018
20:30

Twee van de allerbeste stemmen van dit land en vrienden van Ripspiqué. Icoon Paul Michiels bracht dit jaar een nieuw album (Ageless) en een biografie uit. Met Soulsister tourde hij de wereld rond maar ook solo was hij erg succesvol.

Lady Linn aka Lien De Greef kon in de loop der jaren een gouden plaat, een platinum plaat, 3 MIA’s en een Radio 2 Zomerhit aan haar palmares toevoegen.

Live staan beiden garant voor kwaliteit, passie en fantastische vocals. Het repertoire zal bestaan uit eigenzinnige mooie songs met een fijne blend van beide stemmen. Meesterlijk begeleid door Hervé Martens (keys én bass) en Jordi Geuens (drums).

Ripspiqué Lier vzw
Koning-Albertstraat 8, 2500 Lier (België)


Aanvang van het concert: 20:30u
Tickets: 25 euro
Bestel tickets

Rispique – Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier
Meer info:  eb.eu1606483763qipsp1606483763ir@of1606483763ni1606483763
Alle info op: http://www.ripspique.be

Nieuwe locatie: Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
Zie praktische info.


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.