Pé en de Medeklinkers en Jasmien Aernout in Den Hopsack in Antwerpen

zaterdag 16/04/2016
21:00

Dubbeloptreden

Pé en de Medeklinkers (Pé Gubbels – zang, gitaar en Leo Lesire – bas)
Nederlandstalig, met oog voor muzikale parels die het oor van de massa zijn voorbijgeschoten, en eigen teksten, geschoeid met de nodige linguïstieke rijpheid.http://vi.be/pendemedeklinkers

Jasmien Aernout (zang, gitaar)
Al bijna vijftien jaar schrijft en brengt Jasmien Aernout haar eigen nummers op gitaar. Eerst was dat in het Engels, daarna in het Nederlands en nu in het West-Vlaams, haar moedertaal.

In kleine maar onverdunde liedjes beschrijft ze haar licht bizarre kijk op de mensen, de dingen en de gebeurtenissen om zich heen. Die beschouwingen zijn soms even hilarisch als ruw of emotioneel. Het vertrekpunt is simpel: zichzelf.

Maar Jasmien Aernout is ook een speler, theater ligt haar nauw aan het hart. Ze gaat dus niet enkel muzikaal de confrontatie met het publiek aan. Ze vertelt verhalen en weetjes. Bewust en bescheiden maar met een hoek af.
http://www.jasmienaernout.be/


Vrije bijdrage

Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, 2000 Antwerpen
http://www.denhopsack.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.