People in Houses in Lo Pétillante in Broechem

30 april 2019

DO 02/05 PEOPLE IN HOUSES
SoLO-CONCERT • 20:15 • vrije bijdrage

Het is mei en de tuin roept… Maar tóch kunnen we u alleen maar de raad geven om op 2 mei massaal af te zakken naar LO Pétillante voor dit fijne SoLO-concert. Eén Simon en twee Garfunkels brengen songs die van Crosby, Stills and Nash konden zijn (zouden die in Gent gewoond hebben én zou één van hen trompet spelen).

Een gezellig avondje americana en country met een ruw randje. Denk aan prachtige arrangementen en een uitgekiende samenzang. De groep gebruikt een verrassend eigenzinnig instrumentarium. Hij bestaat uit drie uitstekende muzikanten, die samen nóg beter worden: HouseMan: gitaar, harmonium, voetpercussie en zang – Johannes Wannyn: gitaar, mandoline, zang; Dr. K. – euphonium, trompet, chromaharp, mondharmonica en zang).

Wie helemaal geen idee heeft waar dit over gaat kan even luisteren naar “Shoes” of “Rich Man’s Rain”,… maar we hoorden fluisteren dat ze ‘live’ nog veel straffer zijn dan op hun beeldmateriaal. Die laatste zin geldt als warme aanbeveling om hen ter plaatse te komen ontdekken – geheel risicoloos, want ze spelen voor uw (hartverwarmende) vrije bijdrage! Ze komen van ver, dus trommel uw muziekminnende vrienden op en we maken er een gezellige avond van, vol mooie muziek!

Meer info


Lo Pétillante
Antwerpsesteenweg 98
2520 Broechem
Website