Peter Ceulemans in Lo Pétillante in Broechem

vrijdag 11/11/2016
21:00

VR 11/11 PETER CEULEMANS
CONCERT • 21:00 • vrije bijdrage

Deze gitarist en singer-songwriter ken je misschien wel van de folkgroep ‘Moragh’. Peter Ceulemans staat echter ook solo zijn mannetje. Zijn repertoire bestaat uit zowel eigen werk als covers. Sommige nummers zijn Engelstalig, andere brengt hij in z’n eigen streektaal. Hierbij laat hij zich graag beïnvloeden door zijn muzikale helden: Tom Waits en Luka Bloom zijn onmiskenbaar aanwezig. Peter speelt meestal in de typisch Keltische dadgad-stemming. In 2012 bracht hij een Engelstalige solo-cd uit: ‘Lightkeeper, out of the dark.’

Hier vind je alvast enkele proevertjes: Dromen voor later of Gipsy Girl

Er werd ons ook ingefluisterd dat Peter voor een stukje van dit concert hulp krijgt van een mystery guest. We kunnen daar niet veel over vertellen, maar het is iemand met meerdere talenten!

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.