Philippe Robrecht in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 23/02/2017
20:15

Philippe Robrecht: gitaar, piano, zang

CONCERT 20:15 (deuren: 19:45)

VVK: 10€
Kassa: 12,50€

In de persmap lezen we: “Zanger met gitaar en piano brengt zijn liedjes … in een bewerking van het moment, met de kijk van vandaag op liedjes uit verschillende tijden. Het verhaal hierdoor nog scherper gesteld, de stem breekbaar. Alles uit de kast … omdat het zo dierbaar is.”

De laatste jaren was hij wat minder op diverse podia te zien, maar nu heeft hij er weer ontzettend veel goesting in én hij komt hij naar LO Pétillante! Met een valies vol hits en heel wat andere mooie nummers brengt hij voor jullie een speciaal op maat gesneden luisterconcert om duimen en vingers bij af te likken!

Philippe Robrecht slaagde er als geen ander in om kleinkunst en pop/rock met elkaar te versmelten. Denken we maar aan knappe hits als het betoverende ‘Magie’, ‘Vurige Tongen’, ‘Onder de Sterren en de Maan’, het vlotte en veelzeggende ‘Dagboek’ of het meeslepende ‘Anne-Marie’. Reserveer alvast uw ticket. Het zou wel eens druk kunnen worden!

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.