Pieter Embrechts – Apenbloed en Engelengezang in De Roma in Borgerhout

5 juni 2014

Het Nederlandstalige werk van Pieter Embrechts als songsmid groeit al jaren op een eigenzinnige manier. In 2004 verscheen zijn eerste Nederlandstalige album Maanzin, dat door pers en publiek zeer warm werd onthaald. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Pieter is een veelzijdig man met vele liefdes: theater, tv-reeksen en muziek. Maar telkens weer kwam er van het publiek dezelfde vraag: “Wanneer ga je nog eens op tour met je Nederlandstalige repertoire?” Nu is het dus zo ver. Pieter blaast, samen met een bende weergaloze, bezielde muzikale vrienden, zijn Nederlandstalige repertoire opnieuw leven in.

“Sterke teksten, die het moeilijkere onderwerp niet schuwen. Een band die zowel de sound van New Jersey als van de Balkan aankan. En Embrechts zelf, die zijn volle persoonlijkheid ertegenaan gooit en bepaald soulvol klinkt. Kortom, Embrechts en zijn muzikanten staan garant voor een warme en gevarieerde avond.” (DE STANDAARD)

PIETER EMBRECHTS (ZANG); BRUNO DE GROOTE (GITAAR); BERT HUYSENTRUYT (DRUMS); STEVEN CORNILLIE (TOETSEN); HANNE DE BACKER (ZANG, SAXOFOON); MARC DE MAESENEER (SAXOFOON); MATTHIAS DE BUSSCHERE (BAS)

LOCATIE:
De Roma
Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout

MEER INFO:
http://www.deroma.be/#!eventid=476