Radio 1 Lage Landen Sessie in De Roma in Borgerhout

zaterdag 22/09/2018
20:30

RADIO 1 LAGE LANDEN SESSIE
Met o.m. Tourist LeMC, Ertebrekers, Roosbeef, Yevgueni, Rick de Leeuw, Brihang en Stijn Meuris + dj Willem Jongeneelen
CONCERTPOP/ROCKNEDERLANDSTALIG

staand
€26.00

Waar Vlaanderen en Nederland groot in zijn! Na de Lage Landen Lijst viert Radio 1 het Nederlandstalige lied ook dit jaar weer live met een Lage Landen Sessie. Vlaamse en Nederlandse artiesten zingen eigen en andermans klassiekers.

Stijn Meuris toont zijn vele gedaanten: hij zal niet alleen zingen, hij is ook MC en praat hyperkinetisch als altijd de avond aan elkaar, én het is ook zijn band die alle andere zangers begeleidt. Weer een mooie verzameling trouwens: Tourist LeMC, Ertebrekers, Roosbeef, Yevgueni, Rick de Leeuw en Brihang. Zij brengen hun eigen lied dat in de Lage Landen Lijst staat, en wagen zich met evenveel gemak aan Nederlandstalige klassiekers van anderen.

De beste teksten in onze eigen taal. Zing vecht huil bid lach werk en vooral bewonder op de derde zaterdag van september in De Roma.

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

Meer info

DE ROMA: Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Ticketbureau: 03 600 16 60, Turnhoutsebaan 329, 2140 Borgerhout


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.