Raf’s Verteylzolder & Lekarerätten // theater, muziek & boekvoorstelling in ‘t Ey in Belsele (vanaf 14u)

zondag 11/11/2018
14:00

Vandaag is het jaarmarkt in Belsele en doen we extra vroeg onze deuren open. Onze foyer is vrij toegankelijk, en onze bezoekers worden warm verwelkomd door een Fanteyfare Tune Learning Session. De muzikale leiding is in handen van Lies en Jeroen. Iedereen, met of zonder instrument, is van harte welkom om mee te spelen of te luisteren. ‘s middags hoef je nog niet naar huis, want er zijn lekkere boterhammen met soep te verkrijgen.

​Om 14u kunnen 30 ‘uitverkorenen’ de eerste editie van Raf’s Verteylzolder meemaken. De man van de vroegere “Den Hekseketel” te Antwerpen (maar ook vrijwilliger bij Gooikoorts, ‘t Ey, …) brengt een ware première van een nieuw, kleynschalig initiatief als opvolger van de Verteylementen. Met andere woorden: een boeiende vertelling onder gepaste muzikale begeleiding.

Om 16u is er een uniek concert van Lekarerätten: vier jonge en gedreven muzikanten die hedendaags Scandinavische folkfusie brengen. De groepsleden komen uit Finland en Zweden en hun instrumenten zijn viool, citer, piano en percussie. We gaan niet te veel stoelen zetten, want hun energieke en boeiende muziek is zeer dansbaar…

En dan hoef je nog steeds niet naar huis! Want:

Vanaf 17u30 tot 20u30 kan je een lekkere warme maaltijd nuttigen.

Alsof dat nog niet genoeg is (Nee! Nog!), volgt er om 19u30 nog een heuse boekvoorstelling van Raf Guetens’ spiksplinternieuw tweede boek, “Schijn”. Zijn hilarisch debuut met kortverhalen, “Chaotisch leven”, kreeg veel bijval en zijn tweede schrijfsel vond dan ook snel een uitgever. De onderwerpen zijn deze keer: doorgeven, erfenis, de harde werkelijkheid en schone schijn.

​Dus: zet thuis die verwarming maar af, en kom gezellig een dagje cultuur snuiven!

Inkom foyer gratis

Raf’s Verteylzolder: leden € 2 / niet-leden € 5

concert Lekarerätten: vrije bijdrage

boekvoorstelling: gratis

Reserveren is niet nodig.

Deuren openen vanaf 11u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1600832479nyks@1600832479yet1600832479
http://www.tey.be


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.