Rawfishboys & Pieter Lenaerts in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 2/03/2017
20:15

Twee indrukwekkende acts op één avond: Pieter Lenaerts en RawFishBoys! Beitel dit concert in uw agenda. Het wordt een unieke belevenis; een optreden dat u niet snel los zal laten.

RawFishBoysRawFishBoys: deze jongens zijn top in hun genre. Wij zijn dan ook vereerd dat dit internationale duo even langs Broechem wil komen, op hun weg naar het concertgebouw in Brugge. Joachim Badenhorst (BE) op Klarinet, … en Brice Soniano (F-DK) op contrabas, worden internationaal hoog gewaardeerd. Over deze laatste lezen we: “One of the most imaginative and expressive bassists.”

Pieter Lenaerts: Muziek, contrabas en artiest vormen een onscheidbare symbiose waarvan het geheel de samenstellende onderdelen overstijgt. Samen gaan ze op verkenning naar de grenzen van hun gezamenlijke mogelijkheden. En vervolgens nog een stapje verder.

Twee optredens met een erg hoog “WOW”-gehalte. Erbij zijn is de boodschap!

SoLO • 20:15 • vrije bijdrage

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.