Riguelle: Un Premier Amour De Luxe (dernière) in De Roma in Borgerhout

donderdag 31/01/2013
20:31

Do 31 jan: 20u30 – € 18/16 – zittend

Frans chanson zit Patrick Riguelle en Jan Hautekiet in het bloed. ‘Un Premier Amour’ vindt zijn inspiratie in hun kindertijd en in de platenkast van hun ouders en grootouders, maar ze slaan ook de brug naar een hedendaags repertoire. Ondertussen werd die passie een obsessie. De heren hebben zich terug aan het schrijven gezet en ook de bezetting werd uitgebreid. Voor ‘Un Premier Amour De Luxe’ wordt de groep uitgebreid met het vermaarde strijkkwintet Piacevole. Een luxueuze bezetting voor een stijlvol Franstalig programma.

PATRICK RIGUELLE (ZANG, GITAREN, HARMONICA, PERCUSSIE); JAN HAUTEKIET (PIANO, KLAVIEREN, ZANG); CHRIS PEETERS (GITAREN, ZANG); WOUTER BERLAEN (BAS, ZANG); JOOST VAN DEN BROECK (DRUMS); NICO BALTUSSEN (VIOOL); GUDRUN VERCAMPT (VIOOL); ISABELLE SCOUBEAU (VIOLA); LUC DEWEZ (CELLO); LUDO JOLY (CONTRABAS)

 Meer info.

http://www.riguellehautekiet.be

Turnhoutsebaan 286
B-2140 Borgerhout

Ticketbalie
Turnhoutsebaan 327
B-2140 Borgerhout
Tel.: +32(0)3 292 97 40


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.