Robb Johnson (UK) in ‘t Ey in Belsele

vrijdag 28/10/2016
21:00

Billy Bragg, Leon Rosselson, Roy Bailey, Tom Robinson, Pete Morton… In dit rijtje hoort de in London wonende Robb Johnson thuis. Je kent deze moderne bard niet? Ok, dan, maak er dan maar een eenentwintigste-eeuwse Bob Dylan van. Een muzikale Rudy Vranckx als het ware…
Robb’s engagement maakt dat hij weinig affiniteit heeft met de commerciële kant van de muziek business. Daarenboven is hij een goed zanger, een uitstekend gitarist én een waterval-liedjesschrijver. Het ‘Heineken flavoured Europe’ -zoals hij het noemt – kan steevast op zijn arendsoog en kritische pen rekenen. Maar behalve het feit dat hij niet kon leven met bijvoorbeeld de ‘Colleteral Damage’ in de recente Libië oorlog weet hij dikwijls ook een melancholisch en poëtisch pad te bewandelen.

Inkom leden € 8 / niet-leden € 10
Deuren open om 20u

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.