Roland, The Bonnie Blues e.a. in Antwerpen

zaterdag 3/03/2018
20:30

Woke Up This Morning
Radio Centraal

Het gelijknamige bluesprogramma van Radio Centraal organiseerde in 2017 voor het eerst een bluesfeest in Het Oude Badhuis. Meer dan 200 aanwezigen genoten toen van vier optredens. Het werd een groot succes en wellicht het begin van een lange traditie! Ondertussen is de tweede editie in aantocht.

ROLAND VAN CAMPENHOUT

Binnen de Belgische landsgrenzen is er geen artiest die ‘de blues’ meer belichaamt dan Roland Van Campenhout. Roland staat ondertussen al bijna 50 jaar op de planken en de man lijkt alleen maar beter te worden. Voor deze editie van Woke Up This Morning treedt Roland Van Campenhout op als curator. Hij nodigde bevriende artiesten uit.

SHAKEDOWN TIM & THE RHYTHM REVUE

Met zijn band The Rhythm Revue brengt Shakedown Tim zowel “deep down home blues” als de meer swingende boogie woogie variant. Shakedown Tim speelde ooit gitaar in de beruchte bluesband Fried Bourbon, waarmee hij internationaal succes kende. Nu treedt hij zelf naar voor als zanger, gesteund door drums, bas, gitaar en saxofoon.

BART BULS

Noem een muzikant uit de Belgische blues- en rockscene en de kans is groot dat Bart Buls ooit aan zijn of haar zijde stond. Als basgitarist speelde hij, zowel in de studio als op het podium, met onder ander Guy Swinnen, Raymond Van Het Groenewoud en Admiral Freebee. Binnenkort stelt Bart Buls zijn eerste solo-plaat voor. “Een groot mijnheer”, volgens Roland Van Campenhout.

THE BONNIE BLUES

Hulde aan de vrouwen! The Bonnie Blues is een trio Antwerpse vrouwen dat klinkt als de ‘roaring twenties’ in een grand café of een bluesjoint in de buurt van New Orleans. The Bonnie Blues brengen een mix van calypso, country, blues en jazz en doen dat met klasse.

20.30 uur
Inkom: 12 euro, vvk: 10 euro, Kansentarief: 2 euro

za 3 mrt 2018 – 20.30 uur

inkom: 12 euro
vvk: 10 euro
Kansentarief: 2 euro

locatie
ontmoetingscentrum het Oude Badhuis
Stuivenbergplein 38
2060 Antwerpen

Meer info


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.