Rue-mour (folk-country) in het Ecocafé in Borgerhout

donderdag 27/09/2012
21:30

Ze willen op eigenzinnige manier een ode brengen aan de minder bekende (maar daarom niet minder mooie) nummers van o.a. Emmylou Harris, Norah Jones, Alison Krauss, France Gall,…
Daarnaast ook van diverse en minder bekende artiesten die in de loop van de laatste decennia te horen waren en nog steeds zijn. De groep is samengesteld uit 4 leden: een zangeres met een zalvende stem en die 3 muzikanten die reeds vele jaren menig artiest hebben begeleid (Jean Bosco Safari, Eric Baranyanka ….) Uit die kennis en ervaring verkregen ze de gave om muziek als een mooi en beklijvend geheel te brengen. Onze muziek herbergt invloeden van country, jazz, folk, akoestische pop. Rustige luistermuziek met af en toe een stevige sfeerbrenger.

Wanneer
do 27/09/12 van 21:30 tot 22:30

Waar
EcoCafé, Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout

Prijs
Gratis

Organisatie
EcoCafé

Links
http://www.facebook.com/events/509424989073175
http://www.eco-cafe.eu


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.