Sam & Mireille in Den Beulebak in Antwerpen

vrijdag 12/01/2018
20:15

Mireille Vaessen zingt al van kleins af en studeerde kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck. Van intieme liefdesliedjes over jazz, blues, soul tot potige rock ‘n roll.
Sam Pasternak speelt al vanaf zijn 8 jaar viool en ging al snel met vader mee optreden. Samen met Mireille speelt hij meestal gitaar, maar hij bespeelt nog vele andere instrumenten: cello, piano, bas en drums. Samen muziek maken is in ieder geval het liefste wat ze doen en nu dus ook voor jullie in de Beulebak. Een uiteenlopend repertoire met covers gaande van Edith Piaf tot The Beatles.

Mireille heeft bovendien vele watertjes doorzwommen ook in theater. Nu speelt ze voor u “Het eerste mirakel van het kindeke Jezus”, de beroemde monoloog van Dario Fo in een vertaling van Filip Vanluchene. Een direct, spannend en grappig stuk met een portie maatschappelijke kritiek, vertrekkend vanuit het Kerstverhaal waar alle heiligen en aanverwanten als mensen van vlees en bloed worden neergezet.

Inkom: 8 euro

Kunstencentrum Den Beulebak
Sint-Nicolaasplaats 10
2000 Antwerpen

Actuele info via de Facebookpagina


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.