San Salvador (FR) – Occitaanse polyfonie in Beveren

dinsdag 10/12/2019
20:00

Occitaanse polyfonie naar de 21ste eeuw brengen, ziehier de spannende zoektocht van deze moderne troubadours. San Salvador is diep geworteld in de Occitaanse cultuur en taal en maakt de traditie dankzij hun zes stemmen en percussie terug springlevend. Met hun hypnotiserende vocale harmonieën ondersteunen ze de poëtische kracht van deze taal.

Maar San Salvador durft verder te kijken en laat zich meeslepen door andere culturen en genres. Met gewaagde uitstappen richting trance, punk of mathrock zoeken ze de grenzen op tussen traditie en creatie. Gedurfd, maar zeker geslaagd!

Wanneer
di 10 december – 20u00

Waar
Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info
https://www.tervesten.be/muziek/san-salvador-fr

Credits
Met: Gabriel Durif (zang, percussie), Eva Durif (zang), Thibault Chaumeil (stem, percussie), Marion Lherbeil (zang, percussie), Laure Nonique Desvergnes (zang), Sylvestre Nonique Desvergnes (zang, percussie)

In samenwerking met
Toernee Mondial

Links
http://www.toerneemondial.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.