Seth Lakeman + Hannah Sanders & Ben Savage in Beveren

zondag 29/10/2017

Seth Lakeman
Ballads of the Broken Few
Songschrijver, meesterviolist en awardwinaar Seth Lakeman maakte een reeks soloalbums waarmee hij een cultstatus verwierf in de Engelse folkscene en doorbrak bij het grote publiek.

Vorig jaar verscheen Ballads of the Broken Few, een plaat die hij opnam met het vrouwelijke alt-folktrio Wildwood Kin en die naast eigen nummers ook een aantal in een eigentijds kleedje gestoken traditionals bevat.

Het werd een harmonieuze plaat waarbij de zangpartijen van de drie dames samen met de sterke folkstem van Seth Lakeman de sfeer van de bluesy, spirituele folksongs uitademen.

Hannah Sanders & Ben Savage
Before The Sun
Met het ingetogen en stemmige Before The Sun (2016) bracht dit Britse duo een even tijdloos als uitzonderlijk mooi album uit.

Intiem en rond één microfoon gestrengeld zorgen de prachtige heldere stem van Sanders en het open klinkend gitaarspel voor een betoverend moment. Luistervoer voor fans van Gram Parsons en Emmylou Harris.

Praktisch
Wanneer
zo 29 oktober – 20u00

Waar
CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info
https://www.tervesten.be/muziek/seth-lakeman-uk
http://www.hannahbenmusic.com
http://www.sethlakeman.co.uk


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.