Sfinks Mixed in Boechout

donderdag 25/07/2019
vrijdag 26/07/2019
zaterdag 27/07/2019

Eind juli transformeert Boechout traditiegetrouw in een smeltkroes van verschillende culturen en muziek, waar jong en oud zich 4 dagen lang kan uitleven. Naast performances van artiesten uit alle uithoeken van de wereld, kom je ook op de festivalweide zelf de hele dag door vrolijke parades tegen. De kleinsten hebben hun eigen festival in de Kidz Village. Op de kleurrijke wereldmarkt vind je nooit geziene spulletjes en info over mooie projecten uit alle hoeken van de wereld. Tot rust kom je in onze Zen Garden, te midden van een boomgaard.

Meer info: https://www.sfinks.be/sfinks-mixed/


|Sfinks Mixed in Boechout

donderdag 27/07/2017
vrijdag 28/07/2017
zaterdag 29/07/2017
zondag 30/07/2017

Het vierdaagse gratis Sfinks Mixed festival te Boechout viert deze zomer alweer zijn 41e editie.
Het wordt een groots feest met verschillende artiesten.

En dat is niet alles. Op de festivalweide kom je de hele dag door vrolijke parades tegen. Voor de kleinsten is er een kidz village en op de kleurrijke wereldmarkt vind je nooit geziene spulletjes en info over mooie projecten uit alle hoeken van de wereld.

Wereldtalent, bekend en onbekend

Sfinks Mixed brengt traditiegetrouw een groot en divers programma waardoor iedereen zich thuis zal voelen: jong en oud, gezinnen met kinderen en avontuurlijke muziekliefhebbers. Op Sfinks Mixed ontmoet je artiesten van over de hele wereld en dichtbij. Sinds 1975 zet Sfinks artiesten uit de hele wereld op de kaart. Bezoekers ontdekten er sterren als Khaled (Algerije), Youssou N’Dour (Senegal), Mory Kanté (Guinee) en Cesária Évora (Kaapverdië).

Good Food
Tijdens het festival kan je genieten van de lekkerste drankjes en smullen van de heerlijkste maaltijden. Onze maaltijden zijn ter plekke gemaakt met lokale dagverse producten. Onze festivalbars bieden cocktails, fruitsappen en lekkere shakes. Tussen de vele eetkramen vind je o.a. wok gerechten, kebab, tapas, en voor de minder avontuurlijke bezoeker is er voor de eerste keer een frietkraam op de weide. De Kidz Village heeft een aangepaste kaart, voor de kleinsten.

Duurzaam Sfinksen
Sfinks heeft een duurzaamheidsmissie en streeft er elk jaar opnieuw naar om het festival zo duurzaam mogelijk te organiseren. We zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om het duurzaam karakter van het festival te vergroten. Zoals het inzetten van ‘Green Guerrilla’ die de festivalweide proper houden en waken over de ecologische impact van het festival, het voorzien in een gratis bewaakte fietsenparking, het aanbieden van vrijwilligerswerk op maat en de toegankelijkheid verzekeren voor mindervaliden.

Muziek van ver, heel dichtbij
Sfinks Mixed is bovendien nog eens makkelijk bereikbaar, of je nu met de fiets, bus, tram, trein of auto komt.

Meer info

Sfinks Mixed


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.