Silke en de Ontsnapte Moeders in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 3/11/2016
20:15

Annelies Flamand, Elke Van Lerberghe en Leen Broekaert, Silke Willekens (viool), Charlotte Christiaens (cello), Salem Laalilis (percussie))

SoLO CONCERT                20:15     (deuren: 19:45)

Vijf (!) strijkende dames (viool / cello) en een percussionist. Geef toe: er zijn minder originele bezettingen te bedenken. De Ontsnapte Moeders leerden elkaar kennen tijdens de lessen van Wouter Vandenabeele. Om nu en dan te ontsnappen aan de ene vorm van strijken, hebben ze zich vol overgave op die andere vorm gestort. Al snel namen zij muzikale dochter Silke onder de vleugels. Samen maken zij nu ‘muzikale reizen’ doorheen Europa. Hierbij worden zij soms bijgestaan door een ‘verloren gelopen man’ op percussie.

Laat je meevoeren door hun repertoire van zwierige Scandinavische polska’s tot soms vrolijke en dan weer melancholische melodieën met Balkan- of oosterse invloeden. • vrije bijdrage!

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.