Skratt op Kerkstraatplage in Antwerpen (gratis)

zaterdag 27/07/2019
20:30

20.30U – SKRATT
Acht muzikanten, 24 instrumenten, en muziek uit alle windrichtingen. Opzwepende ritmes, vrolijke deuntjes, breekbare liedjes en pittige nummers met een twist. Een bruine kroeg, folkclub of zomers festival, we gaan waar de muziek ons brengt.

21.45U – MOODCOLLECTOR
Bewijzen dat de kempense zandgrond één uitstekende voedingsbodem is
Voor een bruisende “melting” pot.
De selfmade songs zijn opzwepend,beats&breaks zijn retestrak, dit tropisch stoofpotje van ska,reggae en afro-beats heeft het constant op u dansspieren gemunt.
Feest,fiesta,party-time dit zijn de grond beginselen van moodcollector Waar ze een patent op hebben. Jullie zullen ook smelten voor zoveel tropisch geïnspireerde feestelijkheid. De feelgood Music van moodcollector “ strakke ska beats en relaxe reggae Music ”. Maken dat ze een traditie hebben om overal een feestje te bouwen en dat telkens uitmondt in uitbundige concerten. Put on your dancing Shoes en skank mee !!!

Willebrordusplein, Antwerpen
Meer info: http://www.willibrordus.be/podium-kerkstraatplage/


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.