Smeulders & Smeulders in Borgerhout

zondag 24/02/2019
19:30

Twee stoelen, twee broers vergezeld van enkele concertaccordeons en een onuitputtelijk repertoire van een topmeester uit de klassieke muziek, Johann Sebastian Bach!

Meer is er niet nodig voor Ivan en Mike Smeulders om een uiterst boeiend muzikaal programma in elkaar te steken rond deze fantastische muziek. Verwacht u zeker niet aan een louter klassiek concert maar aan een mengeling van diverse stijlen waartoe de muziek van Bach zich uitstekend leent. Het zouden ook Smeulders &, Smeulders niet zijn mochten ze zich niet wagen aan zowel jazzarrangementen, Balkan- en folkinvloeden waarin de overbekende melodieën van Bach toch steeds te herkennen zijn. En dan ineens toch weer een originele orgelsuite.

De twee multi-instrumentalisten kijken er zelf enorm naar uit om, naast hun optredens met o.a. Bart Peeters en Kapitein Winokio, even terug te grijpen naar hun roots als klassiek geschoolde accordeonisten. Van diversiteit gesproken!

Bachatelles, alles behalve een bagatel.

Met:

Ivan Smeulders: accordeon
Mike Smeulders: accordeon

http://www.ivansmeulders.be

Meer info

Waar
De Theatergarage
Bouwhandelstraat 72
2140 Borgerhout

Prijs
€ 12


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.