Snow on the roof (14u) en Rollmops (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

zaterdag 14/01/2017
14:00

za 14/1/17: 14:00- 16:00: Snow on the Roof: Covers met gitaren en zang
za 14/1/17: 20.00-22.00: Rollmops: Rock en roll van eigen makelij

Snow on the Roof
Een afwisselende mix van covers, oerdegelijk en zonder veel poespas, staat garant voor gezelligheid en ambiance. De uitvoering en keuze van heel wat nummers gaan terug naar de roots van de Rock ‘n’ Roll. 3 gitaren, akoestisch, elektrisch en bas, begeleiden de sterke meerstemmige zang.

Za. 14 janurari vanaf 20 uur optreden van Rolmops
Rollmops brengt nummers van eigen makelij rond het genre rock ‘n roll. Geen typische 50s rock ‘n roll of rockabilly, maar een eigen stijl die varieert van boogie-woogie en blues tot swing en ska. De opzwepende backbeat en rollende contrabas zorgen voor een onweerstaanbare dansdrang en de teksten en melodieën klinken vrolijk en blij. bezetting: Hans Op de Beeck – Gitaar Kevin Smets – …
Rollmops brengt nummers van eigen makelij rond het genre rock ‘n roll. Geen typische 50s rock ‘n roll of rockabilly, maar een eigen stijl die varieert van boogie-woogie en blues tot swing en ska. De opzwepende backbeat en rollende contrabas zorgen voor een onweerstaanbare dansdrang en de teksten en melodieën klinken vrolijk en blij.
Bezetting:
Hans Op de Beeck – Gitaar
Kevin Smets – contrabas, bariton sax
Piet Van der Vliet – piano, accordeon
Lisa Diamant – Gitaar, Stem
Eva Claes – Drum


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.