Solidariteitskoor Frappant in Wilrijk

zaterdag 20/03/2010
20:15

Solidariteitskoor Frappant
Fiesta
Neerlandhof, Edenplein 26, Wilrijk
zaterdag 20 maart 2010, 20.15 uur 

kassa: 8 euro
vvk: 6 euro
abo: 5 euro

Het solidariteitskoor Frappant werd in 1988 opgericht in Wilrijk. Begonnen met een dertigtal zangers, telt het koor vandaag 150 effectieve leden, waarvan 17 muzikanten.

Voor dit concert echter gaat Frappant werken met een beperkte bezetting. Frappant brengt gedurende de hele avond liederen uit het eigen repertoire. Drie jaar geleden stonden ze met Willem Vermandere op het podium van cc de kern, het voorbije jaar met levende legende Raymond Van het Groenewoud.

Dit jaar staan ze met hun programma Fiesta in het Neerlandhof, hun vaste repetitiestek, in Wilrijk. Frappant brengt liederen over hoop, leven, toekomst, kansen, vrijheid en vrede. Liederen die het uitzingen dat mensen geloven in kansen op nieuw leven, ondanks alles,… Liederen over in beweging komen, je lot in eigen handen nemen, plannen maken,… En dat kan niet anders dan een positief, vrolijk en swingend programma worden!
Onderleiding van orkestleider Bob De Pooter              

http://www.frappant.info

Reservatiegegevens:
Koop online

Tel: 03 821 01 36


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.