Steph Van Uytvanck kerstconcert in Den Hopsack in Antwerpen

zaterdag 23/12/2017
21:00

Mondharmonicaspeler, zanger en pianist Steph Van Uytvanck brengt een gevarieerd programma in kerstsfeer met oude en nieuwe stijl jazzsongs, hedendaagse pop, kleinkunst, crooners en rauwe blues, covers en eigen werk.

Steph Van Uytvanck werd bij het grote publiek vooral bekend door zijn selectie als zanger in The Voice van Vlaanderen 2014. Toch is hij binnen jazz en pop middens al langer een begrip als mondharmonica virtuoos. Hij werkte samen met o.a. Toots Thielemans, Tars Lootens, Hooverphonic, Garry Hagger, Jo Vally, Night of the Proms en heel wat internationale artiesten. Hij verleende zijn artistieke medewerking aan de muziek van diverse films met Mickey Rourke, Jan Decleir, Gaston Berghmans… alsook verschillende radio- en televisiereeksen.

http://vi.be/stephvanuytvancksingersongwriterpage


Vrije bijdrage

Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, 2000 Antwerpen
http://www.denhopsack.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.