Festival Sterk Onversterkt in Wilrijk (van 11u – 18u)

zaterdag 27/08/2016

Steytelinck Park
Sint-Bavostraat 20, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium

Alle info op http://www.sterkonversterkt.be

GRATIS, STROOMLOOS MUZIEKFESTIVAL VOOR DE HELE FAMILIE

Sterk Onversterkt vzw staat ook in 2016 opnieuw garant voor een uniek, stroomloos, totaal onversterkt muziekfestival dat een bonte mix van topmuzikanten en nieuw aanstormend talent presenteert voor jong en oud. Kleine namen op grote podia en grote namen vanuit onverwachte hoekjes. Sterk Onversterkt zorgt voor de 6de keer voor een ontwapenende en ongewone muzikale beleving!

Kom niet alleen luisteren, maar kom ook meedoen met muziekworkshops, Manouche Jam, het open pianomomentje “Pian’oor”, … Verder nog diverse acts in de Speakeasy Piano Bar en naast de winnaars van de wedstrijd BJOOZS!? (“Ben jij Onversterkt ook zo Sterk?”) kan je ook dit jaar weer enkele straffe akoestische kleppers aan ‘t werk zien op het hoofdpodium.

In de “LO-Péti-Tente” vind je grotere namen en te ontdekken parels met zachtere muziekjes.

Er is ook de kindertipi voor kleine muziekjes én leuke voorleesmomentjes voor de kleine mensjes onder ons.

Zomerfestival Sterk Onversterkt is een organisatie van Sterk Onversterkt vzw, ook dit jaar weer in samenwerking met CC De Kern en met steun van district Wilrijk, LO Pétillante en agaMuzi.

http://www.sterkonversterkt.be

Sterk programma-hoofdpodium_orig

Sterk programma-speakeasy_1_orig

sterk programma-kindertipi_1_orig

sterk programma-lo-peti-tente_orig


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.