Sterk Onversterkt in Wilrijk (vanaf 12u)

zaterdag 29/08/2015
12:00

Steytelinck Park
Sint-Bavostraat 20, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium

Alle info op http://www.sterkonversterkt.be

GRATIS, STROOMLOOS MUZIEKFESTIVAL VOOR DE HELE FAMILIE

12u00 – 18u00 – PARK STEYTELINCK WILRIJK

MET JAMS, LIVE MUZIEK, FOOD & DRINKS

PRIMEUR
De eclectische Bretoense folkband ‘BivOAc’ zal de hoofdpodiumhekken sluiten in 2015! Een rauwe, energetische mix van klanken op viool, accordeon, banjo, bombarde én baritonsax. Zet je schrap want deze drie ‘superbes bonhommes bretons’ blazen je letterlijk van je sokken!
♮DIVERSE PODIA DOORHEEN HET PARK ♮

Op het hoofdpodium kan je onder andere de winnaars van de wedstrijd ‘Ben jij Onversterkt ook zo Sterk!?’ terugvinden: FAITH, Lait Zammie én Tegen Beter Weten In laten van zich horen! Begin juli vind je op de website alle namen terug! http://www.sterkonversterkt.be

Krijg je stilte-stress in de NO SPEAKING ZONE van het hoofdpodium? Verhuis dan gerust even naar onze drukkere Speakeasy Piano Bar, aan de ingang van Park Steytelinck, met opnieuw de steigerhouten zithoek die de creatieve, handige mensen van Stilwood speciaal voor Sterk Onversterkt in elkaar boxen. Daar kan je desgewenst gillend een toerke rond de speeltuin doen, een pintje ledigen en een babbeltje doen terwijl enkele fijne muzikanten het beste van zichzelf geven, of terwijl er een jam of workshop plaatsvindt waaraan u gratis kan deelnemen.
♫ NIEUW – De Lo Peti-Tente ism Lo Pétillante vzw ♫

In de “Lo Peti-Tente” zorgt Lo Pétillante vzw voor een ‘zacht’, maar hoogstaand kwalitatief aanbod muzikanten. Pareltjes die iedereen kent, maar nog nooit van zo dicht mocht horen, of ongeslepen diamanten, … Maximum 27 mensen mogen de tipitent op kousevoeten betreden. Voor de échte meerwaardezoekers onder ons! Vorig jaar kon je extreem intiem genieten van LEKI, Chantal Acda (Isbells) en Myrddin De Cauter.
Pas op: vol=vol!
♯ PIAN’OOR ♯

Schrijf je in voor deze ludieke pianowedstrijd en speel zelf op het festival!

Reeds voor de derde keer in de Speakeasy Piano Bar gaat de ludieke wedstrijd Pian’oor door… Iedereen die een streepje piano wil brengen tijdens het festival, kan zich inschrijven.

De eerste 8 pianisten die zich aanmelden krijgen een plekje op het festival!
Wees er dus snel bij! Mail je naam en telefoonnummer naar .

-Je wil graag eens voor een welwillend, minzaam publiek optreden
-Je bent tussen 4 en 103 jaar oud
-Je bent vrij op zaterdag 29 augustus tussen 12u en 16u
-Je kan 7 minuten en 53 seconden repertoire brengen (enkel piano, met of zonder zang)
-Je bent welkom op het festival met eender welk genre
FESTIVAL TO-DO!

Voor zij die graag actief beziggehouden worden, hebben we ook DOE-DINGEN. Meer daarover vanaf juli op de website http://www.sterkonversterkt.be

http://www.sterkonversterkt.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.