Sterk Onversterkt: WIN een intensieve coaching en een plaatsje op een zomerfestival in Wilrijk

28 januari 2012

Ben jij Onversterkt ook zo Sterk!? Draai je hersens in een kronkel en toon ons hoe jij afkickt van Doel. Wij zijn allemaal elektriciteitsjunks. We steken de stekker in en de wereld ligt aan onze voeten. Stel je nu even voor dat er gewoon nooit stroom was geweest. Overleef jij als muzikant in zo’n elektriciteitsloze woestenij? Of trekken we samen met de stekker ook het rockbeest uit je lijf, de cool uit je jazz, de beats uit je house of de heavy uit je metal? Draai je hersens in een kronkel en laat ons jouw Zero Volt geluid horen. Boor daarbij gerust moderne of futuristische denkpistes aan. Welke artiesten hebben spierkracht, (technische) creativiteit en/of genoeg longinhoud om zonder stroom een publiek te bereiken én te entertainen!?

INSCHRIJVINGEN
Je bent 16+, hebt nog geen platencontract en speelt solo of in groep volledig elektriciteitsloos een set van maximaal 10 minuten in de categorie “traditioneel” of “experimenteel”.

Stuur voor 1 maart volgende info door naar eb.iz1679589860umaga1679589860@ofni1679589860 :

* YouTube beeldfragment/nummer van maximaal 5 minuten
* Korte voorstelling van jezelf en/of je groep + contactgegevens (e-mailadres, gsm-nummer)
* Motivatie tot deelname
* Welke middelen gebruik je om jezelf stroomloos hoorbaar te maken voor een publiek?
* In welke categorie speel je?

—> Traditioneel: je zingt en musiceert op traditionele wijze met traditionele instrumenten

—> Experimenteel: je maakt gebruik van alle mogelijke (stroomloze) middelen om publiek auditief te entertainen

PRESELECTIES
De gesloten preselecties vinden plaats op zondag 18 maart 2012, in Kasteel Steytelinck te Wilrijk. Alle geselecteerde deelnemers verschijnen voor onze jury en brengen een performance van maximaal 10 minuten. Er worden 10 kandidaten geselecteerd voor de finale.

FINALE
De finale vindt plaats op zaterdag 21 april 2012 in JC Vizit te Wilrijk. Tijdens de finale brengt elke artiest/groep een act van maximaal 15 minuten.
De jury kiest uit de finalisten drie laureaten die een eerste, tweede en derde prijs worden toegekend. De drie groepen krijgen een podiumplaats op het zomerfestival “Sterk Onversterkt” in Park Steytelinck op zaterdag 25 augustus en een intensieve masterclass/coaching tijdens de zomermaanden.Kalender