Steven de Bruyn & Derek in Deurne

zaterdag 11/03/2017
20:30

Intiem concert van Steven de Bruyn & Derek,
tot ze hun duivels ontbinden…

Steven De Bruyn en Derek kruisen elkaar al meer dan 25 jaar bij het op- en afstappen van podia of in de straten van Gent. Gedurende die hele tijd hebben de heren elkaar wederzijds bewonderd, succes gewenst en begroet, maar nog nooit hadden zij samen gemusiceerd. Tot op die mooie herfstdag met een koffietje aan de keukentafel…

Ze selecteerden uit meer dan 30 albums, een aantal bijzondere eigen nummers. Daarnaast verrasten ze mekaar met schatten uit hun jeugd. Liedjes die ze op de radio hoorden nog vóór ze zelf muzikant werden en die ze nu brengen met akoestische gitaar en mondharmonica. Simpel en uitgekleed, maar gloeiend als een knetterend houtvuur!

Deze rasartiesten spelen overwegend bluesy nummers, al verrassen ze ook met eigenzinnige versies van disco-nummers als “Shame shame shame” en staat ook “My baby just cares for me” van Nat King Cole op de setlist, een nummer dat veel later bekend werd in de versie van Nina Simone. En uiteraard ook ‘Just the two of us’, het titelnummer van hun programma, naar het nummer van Bill Withers.

Als u weet dat beiden ook een geweldige live-reputatie genieten, dat zit u gebeiteld voor een lekker vettig avondje muziek!

za 11 mrt 2017 – 20.30 uur

prijzen
vvk: 12 euro
kassa: 14 euro

locatie
cultuurcentrum Deurne
cc Deurne Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne

Meer info


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.