Surpluz // cd-voorstelling & concert in ‘t Ey in Belsele (om 16u)

zondag 19/03/2017
16:00

Liefhebbers van folkmuziek uit ons eigenste Waasland weten het al: Surpluz staat sinds 2007 garant voor fijne traditionele muziek op eigentijdse wijze. Na het fel gesmaakte ‘t Kliekske-programma en ‘Laat ons drinken’ (Wild Boar Music) laat Surpluz een nieuw programma op jullie los. En wat voor één!

Met “Dat ik zingen moet!” (Appel Rekords) zijn ze toe aan hun derde cd. Het kwartet werd daarvoor uitgebreid met Jonas Cole en Hanneke Oosterlijnck (RedCoat), die de zangstemmen voor hun rekening nemen.

Dit sextet jonge folkies komt met plezier hun aanstekelijk repertoire in levende lijve voorstellen aan onze bezoekers. Verwacht u aan een uitgebreid en gevarieerd instrumentarium én vocaal vuurwerk van de bovenste plank! Meezingen in grote getale mag!

Een inkomticket staat bovendien garant voor een korting van € 5 op aankoop van de cd!

Jeroen Knapen: gitaar, zang
Bart Knapen: klarinet, draailier, zang
Pieterjan Van Kerckhoven: doedelzakken, saxofoon, hakkebord, zang
Steven Goossens: diatonisch accordeon
Hanneke Oosterlijnck: zang
Jonas Cole: zang

Inkom leden € 9 / niet-leden € 12

Deuren open om 15u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.