TAISA (Joke Van Tilborg en Elke De Meester) in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 1/09/2016
20:15

DONDERDAG • 01/09/2016

SoLO CONCERT
20:15     deuren: 19:45

Joke Van Tilborg en Elke De Meester waren met andere projecten reeds te gast in LO Pétillante. Joke bespeelde er zowel haar viool als het publiek met Encantadas, Les Violettes, en in duo met Philippe Sysmans. Elke demonstreerde met de formatie Nightshift reeds haar kunnen. Recent toont zelfs Cirque Du Soleil interesse. Nu spelen ze samen in Taisa, een gloednieuw duo van deze twee rasmuzikanten die veel aanzien genieten binnen hun eigen discipline. Geen van beiden laat zich vastpinnen op één muziekgenre. Van klassiek over chanson en filmmuziek tot folk en weer terug over nog andere paden.

Ze bereiden zich momenteel voor op een examen kamermuziek en u krijgt alvast de primeur! In dat deel krijgt u Zweedse en Finse muziek, maar er zijn ook uitvoeringen van ‘Romance’ van A. Dvorak, ‘Spaanse rapsodie’ van E. Flecijn, ‘Gernika’ en ‘Milonga del vent’ van G. Hermosa, ‘Roemeense volksdansen’ van B. Bartok, ‘Czardas’ van V. Monti en de ‘Valse triste’ van F. De Vecsey. Dat het weer goed zal zijn, daar twijfelen we niet aan!  • vrije bijdrage!

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.