Tapas & Flamenco – Herencia Flamenca in Antwerpen

zaterdag 5/03/2016
21:30tot23:00

Ontdek Andalucia in hartje Antwerpen. Geniet elke zaterdag van heerlijke Spaanse gastronomie, steeds vergezeld van een wervelend Flamenco optreden in het centrum van Antwerpen ! “Herencia Flamenca” met Ana Ramón en Nina Perez. Zij brengen een dynamisch en afwisselend Flamenco programma. Het optreden is voorzien omstreeks 21.30u, gratis inkom !
“Tapas & Flamenco” Een avondje uit met familie of vrienden, lekker genieten van Spaanse Tapas en authentieke flamenco zoals in Andalucia ?
Op zaterdagavond kan je bij ons komen genieten van heerlijke Spaanse gastronomie, steeds vergezeld van een wervelend Flamenco optreden in een aangename familiale Spaanse sfeer.
Reserveer tijdig een tafeltje als je graag wil genieten van onze exclusieve sfeervolle culinaire zaterdagavonden.

Elk trimester kan je genieten van een pure live flamencovoorstelling met artiesten van hoog niveau, allen afkomstig uit Andalucia. Een aanrader voor al diegene die flamenco een warm hart toedragen ! Geniet ondertussen van onze Spaanse keuken en tapas, mogelijkheid om te reserveren voor een tafeltje.
Zie programma http:/http://www.alandalus.be

Flamencocentrum Peña Al Andalus
Vorstermanstraat, 1 – Antwerpen
Website: http:/http://www.alandalus.be
Reservaties:
Tel. 03 830 31 99 (overdag)
03 64 45 (na 18:00u)

De Antwerpse Peña Al Andalus is een begrip onder de liefhebbers van de Spaans-Andalusische cultuur.
Sinds flamencodanseres Ana Ramon en Antonio Perez Martin in 1985 de deuren van dit flamencocentrum openden, zijn de ‘aficionados’ van heinde en verre toegestroomd om te genieten van onvervalste flamenco. Met dit levenswerk trachten zij al méér dan aar een culturele band te scheppen tussen de Vlaamse en Spaanse gemeenschap in Antwerpen.

Zo zijn er wekelijks cursussen flamencodans en Klassiek Spaans op alle niveaus van beginners tot en met gevorderden. Voor kinderen, jongeren en volwassenen. Kom gerust eens langs bij Peña Al Andalus, het flamencocentrum in Antwerpen waar je je meteen thuis voelt !
Info http://www.alandalus.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.