Tapas & Flamenco – Las Canasteras in Antwerpen

zaterdag 12/03/2016
21:30tot23:00

“Tapas & Flamenco” Een avondje uit met familie of vrienden, lekker genieten van Spaanse Tapas en authentieke flamenco zoals in Andalucia ? Geniet van een wervelend Flamenco optreden met de dansgroep “Las Canasteras” olv Nina Perez en Lara Vanderhaeghe.
Wil je graag flamenco leren dansen, een wervelende flamenco show zien / boeken of lekker gezellig genieten van de Spaanse gastronomie?
Kom gerust eens langs Peña Al Andalus, flamencocentrum in Antwerpen! http://www.alandalus.be

De flamenco groepen brengen voor jullie een vrolijk, dynamisch en afwisselend flamenco programma! Geniet ondertussen van onze Spaanse keuken en tapas, mogelijkheid om te reserveren voor een tafeltje kan via email of telefonisch 03/830 31 99
De Antwerpse Peña Al Andalus is een begrip onder de liefhebbers van de Spaans-Andalusische cultuur.

Sinds flamencodanseres Ana Ramon en Antonio Perez Martin in 1985 de deuren van dit flamencocentrum openden, zijn de Aficionados van heinde en verre toegestroomd om te genieten van onvervalste flamenco. Met dit levenswerk trachten zij een culturele band te scheppen tussen de Vlaamse en Spaanse gemeenschap in Antwerpen.

Ze hebben dan ook recent erkenning van de Junta Andalucia gekregen als “Beste prototype van een Peña in West-Europa” en de “Premio Nacional” voor de beste Flamenco verspreiding in het buitenland van de Catedra de Flamencologie in Jerez de la Frontera.

Jaarlijks organiseert Peña Al Andalus herfst- en zomerstages met internationale gastdocenten.
Op zaterdagavonden kan je komen genieten van heerlijke Spaanse gastronomie met een wervelend flamenco-optreden!

Locatie:
Peña Al Andalus vzw
Vorstermanstraat 1
2000 Antwerpen

Meer info:
http://www.alandalus.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.