Tegen Beter Weten in Lo Pétillante in Broechem

vrijdag 26/10/2018
21:00

VR 26/10 TEGEN BETER WETEN IN • WORDT 5
CONCERT • 21:00 • vrije bijdrage

Tegen Beter Weten In is een licht gestoord doch zindelijk akoestisch duo uit het Antwerpse. Deze rakkers doen hun ding voornamelijk in het Nederlands. Een optreden is als het ware een emotionele rollercoaster: geen onderwerp of gevoel wordt uit de weg gegaan (u bent bij deze gewaarschuwd!). Maar één ding is zeker: nadat de laatste noot is uitgestorven, overheerst hetzelfde gevoel van intens welbehagen als op een luie zondagochtend in foetushouding onder uw warm donsdeken. (Of een tintelend gevoel van naakt rollen in natte sneeuw – al naargelang uw gemoedsgesteldheid).

Het begon een hele tijd geleden op een verjaardagsfeestje. Toen ze de lokale band aan het werk zagen, overviel hen (daarin bijgestaan door enkele Duvels) een gevoel van ‘dat kunnen wij ook wel’. Zichzelf amuserend op tientallen podia, hielden ze het intussen al vijf jaar vol… en dat moet gevierd worden! Vlaanderen hebben ze al veroverd enneuh… door de keuze voor het Nederlands zal die veroveringstocht niet veel verder reiken dan dat, maar dat is nu ook weer niet zó erg, want in pakweg Australië hebben ze toch geen Duvel. Kortom LO Pétillante voldoet aan alle eisen en dus komen ze vol enthousiasme hun verjaardagsding voor u doen… Een groot voordeel voor u, want zeg nu zelf: de vluchten naar Australië zijn behoorlijk prijzig. Verwacht doodserieuze humor en veel meer… http://www.tegenbeterwetenin.be

Meer info


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.