Terug folkjamdansangs deze zomer!

29 juni 2012

Op algemene aanvraag gaan we er weer voor. Er zijn deze zomer weer opnieuw FolkJAMdansangs , zij het dan onder de vleugels van Folk in’t Stad op een nieuwe locatie, Den Beulebak te Antwerpen.

Wat: Kom op het afgesproken tijdstip naar het gezellig Antwerps binnenplein, de Sint Nicolaasplaats om daar samen met andere folkliefhebbers te jammen, zingen, dansen, ontmoeten en genieten.

Wanneer: op verschillende woensdagen in de zomervakantie van 20u tot 22u: woe 4 juli, woe 18 juli, woe 1 augustus, woe 15 en woe 29 augustus 2012

Voor wie: voor IEDEREEN die zin heeft in een gezellige avond met andere folkliefhebbers om muziek te maken of/en te zingen of/en te dansen. Je hoeft geen geweldige muzikant te zijn, komen meeprutsen of gewoon komen luisteren mag ook. De basis is traditionele Vlaamse en Europese muziek.

Waarom: omdat we er zelf goesting in hebben, willen genieten van fijne zomeravonden, omdat we folk toffe muziek vinden en omdat we graag oude bekenden terugzien en nieuwe folkies willen leren kennen.

Wat gaat er precies gebeuren: we trekken de jam al zingende op gang, liedteksten zijn ter beschikking, dit wordt afgewisseld met instrumentengespeel. En als er een danske gespeeld of gezongen wordt, dan mag er natuurlijk ook gedanst worden. Breng gerust je eigen nummertjes mee.
Wat kan je meebrengen: instrumenten, liedbundels en goesting,… Wij zorgen zelf ter plaatse voor het laven der dorstigen aan de bar van Den Beulebak.

Inkom:
– Leden Folk in ‘t Stad: gratis
– Niet-leden: een daglidkaart van €1,5 (inclusief een drankje)