The Bonnie Blues feat. Jan De Smet bij Rispiqué in Lier

donderdag 14/12/2017
20:30

van Slowfox tot Calypso

The Bonnie Blues is een akoestisch trio dat weerklinkt zoals het interbellum in een café-chantant of een bluesjoint in de Louisiaanse bayou. De Andrew Sisters of de Mills Brothers, maar dan intiem, rauw en af en toe ondeugend. The Bonnie Blues beschikken over een fantastisch en origineel repertoire dat iedereen aan het swingen, lachen en huilen kan brengen. Nele Paelinck, Laura Van den Heede en Juno Kerstens zingen alle drie en begeleiden zichzelf op viool, gitaar en contrabas. Ze brengen bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren ’20 tot ’50 van slowfox tot calypso, van bolero tot barbershop ragtime. Voor deze sessie bij Ripspiqué worden ze vergezeld door meesterartiest Jan De Smet die uiteraard geen introductie meer behoeft. Een buitengewoon interessante combinatie denkt u niet ?

Nele Paelinck (zang en viool)
Laura Van den Heede (zang en gitaar)
Juno Kerstens (zang en contrabas)
Jan De Smet (zang, accordeon en ukelele)


Aanvang van het concert: 20:30u

Rispique – Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier
Meer info:  eb.eu1606445537qipsp1606445537ir@of1606445537ni1606445537
Alle info op: http://www.ripspique.be

Nieuwe locatie: Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
De prijs voor een Ripspiqué concert bedraagt normaal 12€  –  Zie praktische info.


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.