The Cowboy Angels in Merksem

zaterdag 10/02/2018
20:15

The Cowboy Angels

Na een serie succesvolle concerten en een handvol XL-optredens met als special guest Laïs, zijn de vernieuwde The Cowboy Angels opnieuw boven water gekomen met een set verse en oude nummers uit de rijke Amerikaanse rootstraditie.

De muziek surft verder op de invloedssferen van countrysoulpionier Gram Parsons en muzikale geestesverwanten zoals Plant & Krauss, Band of Joy, Emmylou Harris & Spyboy, The Byrds, The Band, The Jayhawks en Ryan Adams.

Met een set vol hartverscheurende alternatieve country, mystieke mountain ballads, oude folk, bluegrass en high lonesome soul en een kraakverse verzameling kostuums en met songs die barsten van lust, hartzeer, mysterie en de hartslag van de Grote Vlakten.

Yurek Onzia: zang, mondharmonica (The Soul Messiahs)
Annick De Meyer: zang, akoestische gitaar (Nelly Ann)
Steve Ceulemans: elektrische gitaar, mandoline, banjo, 12 string, lap steel, (Black Elvis Fever, Johnny Trash, The Betty Cash Storytellers)
Dennis Colman: basgitaar (TMGS)
Eddy Scheepers: pedal steel, dobro, elektrische gitaar, backing vocals (Lee Shore, Jo Lemaire, The Kids, Ann Christy)
Piet De Houwer: drums, percussie, backing vocals (The Seatsniffers, Wanda Jackson, Score Man)

za 10 feb 2018 – 20.15 uur

Kassa: 12 euro
VVK: 10 euro
Kansentarief: 2 euro

locatie
cultuurcentrum Merksem
Merksemdok
Emiel Lemineurstraat 72
2170 Merksem

Meer info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.