The Daisy Crookeds en Eriksson Delcroix in Aartselaar

donderdag 10/10/2019
19:45

Bluegrass avond
Eriksson Delcroix, Riverside hotel tour
Voorprogramma ‘The Daisy Crookeds’ (Aartselaar)

19:45 – FOYER: Aartselaarse band The Daisy Crookeds:
Drie close harmony zingende dames krijgen instrumentale back-up van een typische bluegrassformatie. Zo doen ze het ‘crookeds’ gedeelte in hun naam alle eer aan. In 2018 wonnen ze de ‘Sterk Onversterkt’ muziekwedstrijd.

Met: Jan Coelus, Stefaan Heremans, Tim Spiessens, Peter Frings, Tom Brusselmans, Fanny Van Uijtven, Ute Staes, Nathalie De Schryver

20:30 – ZAAL: Eriksson Delcroix, Riverside hotel tour:
Na enkele melancholische albums groeide bij Bjorn Eriksson, Nathalie Delcroix (Laïs) de drang om een opgewekt & zwierig dansje te placeren. Nog altijd met één been in de bluegrass, rockabilly en de cajun, maar met het andere in de zompige Belgische klei. Het spelplezier spat van de snaren. Let’s dance!

Met: Bjorn Eriksson, Nathalie Delcroix, Tim Coenen (drums), Alain Rylant (drums), Peter Pask (bas), Elko Bijweert (gitaar), Karl Eriksson (banjo/accordeon)

Bron: UiTinVlaanderen.be

WANNEER
do 10 oktober 2019 van 19:45 tot 23:00

WAAR
CC ‘t Aambeeld
Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

tel: +32 3 8772875
e-mail:
PRIJS
€18.00

Basistarief: 18,00 €


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.