The Dead South in De Roma in Borgerhout ***UITVERKOCHT EN GEANNULEERD***

5 januari 2020

DI 24 MRT | 20:00
THE DEAD SOUTH

€ 20 – € 22
Uitverkocht, maar je kan je nog inschrijven op de wachtlijst

  • Staand concert met beperkt aantal zitplaatsen op het balkon. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden, wie wil zitten komt best op tijd.
    Time Tijdschema
    19:15 deuren
    20:00 start concert

CONCERT – POP/ROCK – FOLK – BLUEGRASS
Aanstekelijke bluegrass voor fans van The Broken Circle Breakdown, Nathaniel Rateliff, The Devil Makes Three en Shakey Graves.

Is het alternatieve bluegrass? Nieuwe folk? Westernmuziek? Wat zeker is, is dat de Canadezen van The Dead South erin slagen om met enkel zang, banjo, mandoline en cello een sound neer te zetten die fans over de hele wereld aanspreekt. Zonder verpinken maar met een goeie dosis humor halen ze de prairieklanken van hun thuisprovincie Saskatchewan de 21ste eeuw binnen.

Vier mannen met bijna even veel baarden en hoeden op een podium, meer is het in principe niet. En toch. De video voor hun single In Hell I’ll Be In Good Company verzamelde de laatste twee jaar meer dan 130 miljoen views op YouTube, in 2018 verkochten ze meer dan 50.000 (!) tickets voor hun liveshows en albums Good Company (2013) en Illusion & Doubt (2018) vlogen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan als zoete broodjes over de toonbank. Eind 2019 brengen ze alweer hun derde plaat uit, die ze op 24 maart live aan je komen voorstellen in De Roma. The Dead South is zo’n band die je live moet zien om het helemaal te snappen, dus zorg dat je er op tijd bij bent voor kaartjes!

Meer info

Locatie:
De Roma
Turnhoutsebaan 286
2140 Borgerhout